Egész napos bérlés esetén 2023.09.01-től 2 autót is választhatsz a bérlésed mellé. A második autót a foglalást követően telefonon kérjük jelezni!

Lada 2106/Zsiguli 2106

Kapcsolat

Lada 2106/Zsiguli 2106

22.450Ft-tól

Autó tulajdonságai

További információk

Szín

Piros

Gyártási év

1985

Hengerűrtalom

1451 cm3

Legnagyobb leadott teljesítmény

55 KW

Üzemanyag

Benzin

Ülések száma vezetővel

5

Autó leírása

A VAZ-2106 Zhiguli (más néven Zhiguli 2106) a szovjet (később orosz) VAZ autógyártó szedánja. Az exportpiacokon egyszerűen Lada 1600 vagy Lada 2106 néven ismerték. A hazai piacon a közkedvelt beceneve magyarul „A hatodik”. Ez a rendkívül népszerű autó az egyik legsikeresebb Lada modell volt, 30 évig (1976-tól 2006-ig) sorozatgyártásban volt.

1975 decemberében debütált, és “a VAZ legnépszerűbb és legtöbbet gyártott terméke lett”. Külsőleg különbözött elődjétől, a VAZ-2103-tól, egyrészt a műanyag fényszórók burkolata miatt kisebb lett a hűtőrácsa, más lökhárítók, illetve a szélesebb hátsó lámpák, amelyekben tolatólámpa is volt, ami akkor a VAZ modellek újdonsága lett. Belül majdnem ugyanolyan volt, mint elődje, csak minimális eltérésekkel; legfőképpen azzal, hogy ez az első VAZ-modell állítható magasságú fejtámlákkal az első üléseken és a kormánykeréken keresztül, vizuálisan könnyen felismerhető klasszikus orosz díszekkel díszítették, valamint Lada logóval a központi (bőr) részén. A VAZ-2106-ot az 1990-es évek második felében alaposan átalakították, krómozott elemeit tovább csökkentették; a krómozott külső/oldalsó tükrök még az 1980-as évek első felében, amikor a VAZ-2103-ast leállították, fekete metálfényűek lettek, azonban a hűtőrácsot akkor fekete műanyagra cserélték, amelyen szintén az új első Lada jelvény található.

Ne maradj le róla!

Kiemelt információk!

FONTOS!

Kérlek olvasd el figyelmesen az lenti foglalással kapcsolatos információkat! Ezeknek a feltételeknek csak a maradéktalan teljesülése esetén áll módunkban az autóinkat kiadni! 

Ha ennél hosszabb időre szeretne foglalni, keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén és egyedi ajánlatot adunk!

Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges:

 • *Bérlés ideje

  A 2 órás blokkok csak akkor vehetőek igénybe, ha 1 napot választasz ki a naptárban. Több napra történő foglalás esetén csak egész az egész napos opciót tudjuk feldolgozni.

  *Átvétel ideje délelőtt

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje délután

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje

  Mikor érkezel az autóért?

  *Hogyan szeretnéd átvenni az autót?
  *Szeretnél sofőrt?
  *Szállítási cím
hu_HUMagyar
Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges: