Egész napos bérlés esetén 2023.09.01-től 2 autót is választhatsz a bérlésed mellé. A második autót a foglalást követően telefonon kérjük jelezni!

Wartburg 1.3 Limusin

Kapcsolat

Wartburg 1.3 Limusin

22.450Ft-tól

Autó tulajdonságai

További információk

Rendszám

BWY392

Szín

Sárga

Gyártási év

1990

Hengerűrtalom

1272 cm3

Legnagyobb leadott teljesítmény

43 KW

Üzemanyag

Benzin

Ülések száma vezetővel

5

Autó leírása

A Wartburg 1.3 egy alsó-középkategóriás autó, amelyet a kelet-német Automobilwerk Eisenach (EMW) gyártott a Wartburg márkanév alatt 1988 és 1991 között. Különlegessége az volt, hogy a márka történetében először nem kétütemű motor került bele, hanem egy Volkswagen Golfból származó benzinmotor. Az 1.3 elnevezés ennek a motornak a hengerűrtartalmára utal. Németország újraegyesítése után rövidesen, 1991-ben leállt az autó gyártása és vele együtt a Wartburg gyár is befejezte működését.

Mivel ez a motor nagyobb volt, nem lehetett ugyanazt a karosszériát használni, az autó motorterét át kellett alakítani. A kocsira emellett műanyag borítású lökhárítók kerültek és az előddel ellentétben az oldalindexek mellett az első lámpákba is kerültek irányjelzők. A hátsó lámpa is megváltozott, a korábbi, keskeny kialakítás helyett szélesebb és vastagabb burájú féklámpák kerültek hátulra, valamint a belső tér is korszerűbbé vált és a sebességváltóbot átkerült a kormányoszlopról a padló.

Ne maradj le róla!

Kiemelt információk!

FONTOS!

Kérlek olvasd el figyelmesen az lenti foglalással kapcsolatos információkat! Ezeknek a feltételeknek csak a maradéktalan teljesülése esetén áll módunkban az autóinkat kiadni! 

Ha ennél hosszabb időre szeretne foglalni, keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén és egyedi ajánlatot adunk!

Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges:

 • *Bérlés ideje

  A 2 órás blokkok csak akkor vehetőek igénybe, ha 1 napot választasz ki a naptárban. Több napra történő foglalás esetén csak egész az egész napos opciót tudjuk feldolgozni.

  *Átvétel ideje délelőtt

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje délután

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje

  Mikor érkezel az autóért?

  *Hogyan szeretnéd átvenni az autót?
  *Szeretnél sofőrt?
  *Szállítási cím
hu_HUMagyar
Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges: