Egész napos bérlés esetén 2023.09.01-től 2 autót is választhatsz a bérlésed mellé. A második autót a foglalást követően telefonon kérjük jelezni!

Skoda S100

Kapcsolat

Skoda S100

22.450Ft-tól

Autó tulajdonságai

További információk

Gyártási év

1974

Hengerűrtalom

988 cm3

Legnagyobb leadott teljesítmény

33 KW

Üzemanyag

Benzin

Ülések száma vezetővel

5

Autó leírása

A 70es évek Skodája kevés műszaki, de annál több esztétikai újítással lépett piacra. Az S100-as volt az első cseh autó, melynek eladási számai elérték a hét számjegyet, műszaki alapjai negyed évszázadig kitartottak.

Az S100-as típus 1969-ben jelent meg és az 1000 MB műszaki megoldásait örökölte, bár előrelépés volt a fékrendszerben. Az első dobfék, helyét korszerűbb Dunlop-liszensz alapján gyártott tárcsafék került fel, illetve az egykörös fékrendszer helyett kétkörös szolgált az S100-as alatt. A külső letisztszultabb lett, kevesebb dísz került rá, a farmotoros kialakítás miatt megmaradt a hűtőrács nélküli maszk és a hátsó sárvédőre tett hűtőnyílás. Hátra egy egyliteres, 42 lóerős motor került, ami négyfokozatú sebességváltón keresztül hajtotta a hátsó kerekeket. A jobb súlyelosztás miatt néha plusz súlyt helyeztek el az elöl lévő csomagtartóba. Az S100-as több felszereltséggel volt megvásárolható: a jelzés nélküli alapváltozatot felett állt a kínálatban az S100 L, mely több krómmal és négyfokozatú ablaktörlővel volt kapható. Aki erősebb farosra vágyott, annak ott volt az S110, az 1,1 literes blokkal, ami 52 lóerőt tudott. A legdrágább változat a Skoda 110R volt, amit „csehszlovák Porsche” becenéven is hívtak.

Ne maradj le róla!

Kiemelt információk!

FONTOS!

Kérlek olvasd el figyelmesen az lenti foglalással kapcsolatos információkat! Ezeknek a feltételeknek csak a maradéktalan teljesülése esetén áll módunkban az autóinkat kiadni! 

Ha ennél hosszabb időre szeretne foglalni, keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén és egyedi ajánlatot adunk!

Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges:

 • *Bérlés ideje

  A 2 órás blokkok csak akkor vehetőek igénybe, ha 1 napot választasz ki a naptárban. Több napra történő foglalás esetén csak egész az egész napos opciót tudjuk feldolgozni.

  *Átvétel ideje délelőtt

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje délután

  Mikor érkezel az autóért?

  *Átvétel ideje

  Mikor érkezel az autóért?

  *Hogyan szeretnéd átvenni az autót?
  *Szeretnél sofőrt?
  *Szállítási cím
hu_HUMagyar
Foglalást leadni ideiglenesen csak telefonon, vagy e-mailen keresztül lehetséges: